Πειραματικό Σχολείο

Η Βιβλιοθήκη του Πειραματικού Σχολείου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας λειτούργησε για πρώτη φορά οργανωμένα και συστηματικά σε ιδιαίτερο, διαμορφωμένο για αυτόν τον σκοπό, χώρο τον Σεπτέμβριο του 2003. Σήμερα διαθέτει περισσότερους από 3000 τίτλους και 14 συνδρομές σε περιοδικά, ενώ επίκεινται συνεχείς παραλαβές νέου υλικού.

Ο εμπλουτισμός της βιβλιοθήκης με γοργούς ρυθμούς οφείλεται στο γεγονός ότι υποστηρίζεται σε όλα τα επίπεδα (βιβλία, πολυμέσα, υλικοτεχνική υποδομή) από τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας της οποίας αποτελεί παράρτημα. Αυτό σημαίνει πως η απόκτηση και η επεξεργασία του υλικού της Βιβλιοθήκης του Πειραματικού γίνεται αποκλειστικά από τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ενώ η διάθεση και ο δανεισμός του υλικού από τη Βιβλιοθήκη του Πειραματικού Σχολείου.

Για να μπείτε στον κατάλογο της Βιβλιοθήκης του Πειραματικού Σχολείου κάντε κλικ εδώ.

Συμβουλή! Για στοχευμένη αναζήτηση στη συλλογή της Βιβλιοθήκης του Πειραματικού Σχολείου, από την επιλογή Advanced Search, τοποθετήστε τον όρο που αναζητάτε στα πεδία αναζήτησης επιλέγοντας το αντίστοιχο ευρετήριο (π.χ. Search for: education στο ευρετήριο Keyword ή Title, κ.λπ.) και επιπρόσθετα από την επιλογή Location and availability περιορίστε την αναζήτησή σας στη βιβλιοθήκη University of Macedonia Model School Library.

 
 

Ωράριο Λειτουργίας


 
ΔΕΥΤΕΡΑ

 09:45 - 14:00
 
ΤΡΙΤΗ

 09:45 - 14:00

ΤΕΤΑΡΤΗ

 09:45 - 13:30

ΠΕΜΠΤΗ

 09:45 - 14:30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 09:45 - 12:30
 

 

Το ωράριο λειτουργίας της Βιβλιοθήκης καθορίζεται σύμφωνα με τις σχολικές και επίσημες αργίες.

Επικοινωνία:

Βιβλιοθήκη: τηλ: 2310587149 fax: 2310587633

Bοηθός: Ι. Πετράκης, Φιλόλογος
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Ιστοσελίδα Πειραματικού Γενικού Λυκείου Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Μοιραστείτε το