Συμφωνία ΣΕΑΒ με εκδότη Wolters Kluwer για πρόσβαση στα περιοδικά της Kluwer Law Online

Αγαπητά μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ΣΕΑΒ (Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθήκων) εξασφάλισε την πρόσβαση στο περιεχόμενο στο τρέχον πλήρες κείμενο των 30 περιοδικών της Wolters Kluwer - Kluwer Law International καθώς και στο σύνολο των παλαιών τόμων και τευχών αυτών μέσω της πλατφόρμας Kluwer Law Online.
H Kluwer Law Online παρέχει μια συλλογή από 30 περιοδικά, τα οποία επικεντρώνονται σε βασικές πτυχές του διεθνούς δικαίου. Παρέχει επίσης έγκαιρες πληροφορίες για τις τελευταίες εξελίξεις στη διεθνή, περιφερειακή και εθνική νομοθεσία, κανονισμούς και νομολογία στους ακόλουθους τομείς πρακτικής: Διαιτησία, Δικαστήρια & Διαμεσολάβηση, Συγκριτικό δίκαιο, Δίκαιο Ανταγωνισμού, Εταιρικό & Εμπορικό Δίκαιο, Περιβαλλοντικό & Ενεργειακό Δίκαιο, Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Εργατικό & Εργατικό Δίκαιο, Φορολογική νομοθεσία, Εμπορικό Δίκαιο, Νόμος Μεταφορών. Πρόκειται για έγκριτα περιοδικά που αξιολογούνται από ομοτίμους (peer-reviewed) για διεθνή νομικά θέματα σε πολλούς διαφορετικούς τομείς πρακτικής, γραμμένα από ειδικούς από εκατοντάδες χώρες από όλο τον κόσμο.

Η χρήση της βάσης απαιτεί την αναγνώριση διεύθυνσης IP, συνεπώς απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε συνδεθεί πρώτα στο Πανεπιστημιακό δίκτυο ακολουθώντας τις οδηγίες απομακρυσμένης σύνδεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.heal-link.gr/συνεργατικά-σχήματα.
Για τεχνικά ζητήματα ή απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο των Ηλεκρονικών Πηγών του ΣΕΑΒ στο ΑΠΘ, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , τηλ: 2310998210.

Μοιραστείτε το
Κατηγορία
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: