Σεμινάριο: Υποδομές και υπηρεσίες ερευνητικών δεδομένων από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΕΑΒ)

Σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ανοικτής Πρόσβασης, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΕΑΒ) θα πραγματοποιήσει διαδικτυακό ενημερωτικό σεμινάριο την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 στις 11:00 π.μ., για τη χρήση του αποθετηρίου ερευνητικών δεδομένων HARDMIN και για την εκπόνηση πλάνων διαχείρισης δεδομένων.

Το σεμινάριο απευθύνεται πρωτίστως στους/ις ερευνητές/ριες των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, όμως είναι ανοικτό και σε άλλες κατηγορίες ενδιαφερομένων, όπως βιβλιοθηκονόμοι. Σε αυτό θα προβληθούν μέσω παραδειγμάτων οι υπηρεσίες που προσφέρει το HARDMIN, όπως:

  • Η απόθεση, η συντήρηση και αποθήκευση ερευνητικών δεδομένων που έχουν παραχθεί κατά την διάρκεια του ερευνητικού έργου σας.
  • Οι ανοικτές άδειες χρήσης και η διάθεση των ερευνητικών δεδομένων προς άλλους ερευνητές.


Το σεμινάριο θα γίνει μέσω του Zoom και για τη συμμετοχή σας απαιτείται εγγραφή μέσω της φόρμας.

Για περισσότερες πληροφοριίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους Υπεύθυνους Υποστήριξης Ακαδημαϊκής Έρευνας:

Κώστα Ζωντανό, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , τηλ. 745
Φωτεινή Πολυμεράκη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , τηλ. 749

Μοιραστείτε το
Κατηγορία
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: