Εκπαιδευτικά σεμινάρια Βιβλιοθήκης- Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των θεματικών ενοτήτων

Αγαπητά μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας,

Ξεκινά ο δεύτερος κύκλος των χειμερινών δια ζώσης και online εκπαιδευτικών σεμιναρίων Πληροφοριακής Παιδείας που διοργανώνει η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Τα σεμινάρια αυτά είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνονται σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της Βιβλιοθήκης (δες πώς να γίνεις μέλος αν είσαι μέλος του Πανεπιστημίου ή αν είσαι εξωτερικός χρήστης), με σκοπό να αποκτήσουν τις κατάλληλες δεξιότητες ώστε να εντοπίζουν, συλλέγουν, αξιολογούν, οργανώνουν, διαχειρίζονται και παρουσιάζουν τις πληροφορίες που επιθυμούν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους αλλά και στο μέλλον.

Ο τρόπος πραγματοποίησής τους θα γίνει με δύο τρόπους, είτε δια ζώσης είτε online, σε διαφορετικές ημερομηνίες για την κάθε μορφή.

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέσα από την κεντρική ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης, επιλέγοντας τη Θεματική Ενότητα που σας ενδιαφέρει αλλά και τον τρόπο πραγματοποίησης των σεμιναρίων (δια ζώσης ή online).


Για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές μόνο

Η παρακολούθηση τουλάχιστον τεσσάρων (4) online εκπαιδευτικών σεμιναρίων "Πληροφοριακή Παιδεία" και η επιτυχής συμπλήρωση των ασκήσεων κατανόησής τους, μέσω της πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης Τηλεμάθεια, θα αναφέρεται στο Παράρτημα Διπλώματος (Diploma Supplement) ως δεξιότητα που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Μοιραστείτε το
Κατηγορία
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: