Ανανέωση συνδρομής στην πλατφόρμα Turnitin και πρόσβαση στην υπηρεσία Feedback Studio του Turnitin

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας ανανέωσε για την επόμενη τριετία τη σύμβασή του με το εργαλείο Ανίχνευσης Πιθανής Λογοκλοπής Turnitin και απέκτησε πρόσβαση στην υπηρεσία Feedback Studio του Turnitin.

Η νέα υπηρεσία δίνει πλέον τη δυνατότητα σχολιασμού και βαθμολόγησης της Αναφοράς Ομοιότητας καθώς επίσης και τη δυνατότητα γραμματικού ελέγχου σε κείμενα γραμμένα στην αγγλική γλώσσα (e-Rater).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Turnitin Feedback Studio μπορείτε να δείτε εδώ.

Επιπλέον, παρέχεται προς τους/τις φοιτητές/-τριες η υπηρεσία Turnitin Draft Coach, η οποία όχι μόνο επιτρέπει τον έλεγχο των κειμένων που υπέβαλαν οι φοιτητές/-τριες, αλλά μπορεί να τους/τις καθοδηγεί με εργαλεία παραπομπών και γραμματικού ελέγχου ώστε να βελτιώνουν τις δεξιότητες συγγραφής και να μπορούν να κάνουν διορθώσεις στα κείμενα τους.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση του Draft Coach απο τους/τις φοιτητές/-τριες είναι:
i) να εγκατασταθεί στο Microsoft Word Online (το οποίο παρέχεται στους φοιτητές του Πανεπιστημίου μέσω της συνδρομής στο Microsoft 365) το πρόσθετο TurnItIn Draft Coach,
ii) να συνδεθούν στο λογαριασμό τους στο Turnitin αφού πρώτα ο/η διδάσκων/-ουσα δώσει τη σχετική δυνατότητα, παραχωρώντας τα απαραίτητα διαπιστευτήρια, δηλαδή: Class ID και Class enrollment key.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπεύθυνη υποστήριξης χρήσης του εργαλείου Turnitin, κ. Κατερίνα Κατσαούνη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , 2310 891129).

Μοιραστείτε το
Κατηγορία
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: