ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υποστήριξη Ηλεκτρονικής Διαχείρισης και Αρχειοθέτησης Περιεχομένου Επιστημονικών Συνεδρίων - OCS

Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης επιδιώκοντας να πραγματοποιήσει τους στόχους της για τη συνεχή «βελτίωση των Υπηρεσιών που προσφέρει και τη μέριμνα για τη διαμόρφωση και προσφορά νέων», αποφάσισε να δημιουργήσει και να λειτουργήσει την Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διαχείρισης και Αρχειοθέτησης Περιεχομένου Επιστημονικών Συνεδρίων με τη χρήση του λογισμικού ανοικτού κώδικα Open Conference Systems (OCS).

Η υπηρεσία έχει ως στόχο να παρέχει ένα κανάλι επικοινωνίας ανάμεσα στους συγγραφείς των υποβαλλόμενων εργασιών και τους διοργανωτές των συνεδρίων, να συμβάλλει στη ελαχιστοποίηση των οργανωτικών διαδικασιών και των εξόδων επικοινωνίας, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και την αξιοκρατική αξιολόγηση.

Ενημερωθείτε για την πολιτική της υπηρεσίας, καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της μέσω του ιδιωτικού συμφωνητικού. (κατεβάστε το Ιδιωτικό Συμφωνητικό σε docx).

Για οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την κα.Σοφία Βοζανά στο τηλέφωνο 2310891117 ή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

 

Η Υπηρεσία Υποστήριξης Hλεκτρονικής Διαχείρισης και Αρχειοθέτησης Περιεχομένου Επιστημονικών Συνεδρίων αναπτύχθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ακαδημαϊκό περιεχόμενο ανοικτής πρόσβασης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: υπηρεσίες οργάνωσης, προβολής, έκδοσης και διασύνδεσής του» (ΕΣΠΑ 2007-2013, ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση, Θεματική Ενότητα Β2, MIS 304170) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μοιραστείτε το
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: