ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Υποστήριξη Διαχείρισης και Έκδοσης Ηλεκτρονικών Επιστημονικών Περιοδικών - OJS

Η Υπηρεσία Υποστήριξης Διαχείρισης και Έκδοσης Ηλεκτρονικών Επιστημονικών Περιοδικών - OJS αποτελεί μία νέα υπηρεσία της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, κεντρικός σκοπός της οποίας είναι η συγκέντρωση, ο διαμοιρασμός, η καταγραφή, διάθεση και διατήρηση της γνώσης που παράγεται από τα μέλη ΔΕΠ της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, αλλά και από άλλους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς, στη βάση της ανοικτής πρόσβασης (μέσω της «χρυσής οδού»).

Η Υπηρεσία υποστηρίζει όλη την εκδοτική διαδικασία ενός ηλεκτρονικού περιοδικού σε διαδικτυακό περιβάλλον, ενώ η Βιβλιοθήκη παρέχει την τεχνικήυποστήριξη και την εκπαίδευση των εμπλεκόμενων μερών στην έκδοση του ηλεκτρονικού περιοδικού.

 

Ενημερωθείτε για την πολιτική της υπηρεσίας, καθώς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης της μέσω του ιδιωτικού συμφωνητικού (pdf) (κατεβάστε το Ιδιωτικό Συμφωνητικό σε docx). Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προτείνετε τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού περιοδικού, συμπληρώστε τη σχετική Αίτηση πρότασης δημιουργίας ηλεκτρονικού περιοδικού (pdf) (κατεβάστε την Αίτηση σε docx).

Για οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την κα.Σοφία Βοζανά στο τηλέφωνο 2310891117 ή στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η Υπηρεσία Υποστήριξης Διαχείρισης και Έκδοσης Ηλεκτρονικών Επιστημονικών Περιοδικών αναπτύχθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Ακαδημαϊκό περιεχόμενο ανοικτής πρόσβασης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: υπηρεσίες οργάνωσης, προβολής, έκδοσης και διασύνδεσής του» (ΕΣΠΑ 2007-2013, ΕΠ Ψηφιακή Σύγκλιση, Θεματική Ενότητα Β2, MIS 304170) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μοιραστείτε το
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: