ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μακροχρόνιος Δανεισμός

Ο μακροχρόνιος δανεισμός αφορά τους φοιτητές του Πανεπιστημίου μας που δε δικαιούνται πλέον να προμηθεύονται μέσω ΕΥΔΟΞΟΥ δωρεάν συγγράμματα (παλαιοί φοιτητές / φοιτητές σε 2ο πτυχίο). Οι φοιτητές δύνανται να δανείζονται μέχρι δύο (2) από τα διατιθέμενα στη Βιβλιοθήκη συγγράμματα, για χρονικό διάστημα τριάντα (28) ημερών, με δυνατότητα ανανέωσης του δανεισμού για μια φορά.
 
Οι φοιτητές της παραπάνω κατηγορίας καλούνται να επιλέξουν μέχρι δύο (2) βιβλία ανά εξάμηνο από τα συγγράμματα  που έχουν ήδη δηλώσει ότι θα τα παρακολουθήσουν και θα δώσουν εξετάσεις στο τέλος του εξαμήνου και να τα δηλώσουν στην ανάλογη αίτηση μακροχρόνιου δανεισμού.
 
Εκδίδεται μια κάρτα από το γραφείο του ΕΥΔΟΞΟΥ, με την οποία οι φοιτητές μπορούν να δανείζονται μόνο τα παραπάνω συγγράμματα. Για τον πρώτο δανεισμό και την ανανέωση των συγγραμμάτων που δανείζονται με την κάρτα, απαιτείται η συνεννόηση με την υπεύθυνη του ΕΥΔΟΞΟΥ, ενώ η επιστροφή τους μπορεί να γίνει όπως το υπόλοιπο υλικό της Βιβλιοθήκης (επιστροφή στο τμήμα Δανεισμού της Βιβλιοθήκης ή στο κουτί των επιστροφών).

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία / διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Μαρία Καρατζά (2310891828, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Μοιραστείτε το
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: