ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επιστροφές Βιβλίων

Η Βιβλιοθήκη σ’ όλη τη διάρκεια του έτους δέχεται τις επιστροφές βιβλίων που παραδόθηκαν εσφαλμένα μέσω του ΕΥΔΟΞΟΥ σε φοιτητές του Πανεπιστημίου μας. Για την επιστροφή των βιβλίων θα πρέπει να έχει γίνει η εκκαθάριση του εξαμήνου από τον ΕΥΔΟΞΟ και να βεβαιωθεί εκκρεμότητα στο φοιτητή (να υπάρχει σχετικό μήνυμα στον λογαριασμό του φοιτητή στην εφαρμογή του ΕΥΔΟΞΟΥ).

Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή των οφειλόμενων συγγραμμάτων, ο φοιτητής θα πρέπει να προσέλθει στο γραφείο του ΕΥΔΟΞΟΥ (καθημερινά εκτός Τετάρτης 8.00-14.00) έχοντας μαζί του τα βιβλία που οφείλει, καθώς και τον αριθμό του μητρώου του. Η επιστροφή γίνεται άμεσα από το αρμόδιο προσωπικό της Βιβλιοθήκης και ο φοιτητής μπορεί στη συνέχεια να κάνει νέα δήλωση (εφόσον το επιθυμεί). Σε περίπτωση που ο φοιτητής δεν μπορεί να επιστρέψει τα οφειλόμενα συγγράμματα στο παραπάνω ωράριο, μπορεί να παραδώσει τα συγγράμματα οποιαδήποτε άλλη στιγμή λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, σε οποιοδήποτε άτομο του προσωπικού της Βιβλιοθήκης, αφήνοντας το όνομα, τον αριθμό μητρώου του και το τηλέφωνο του. Μόλις ο αρμόδιος υπάλληλος του ΕΥΔΟΞΟΥ τα παραλάβει, θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το φοιτητή ώστε να του επιβεβαιώσει την επιστροφή στον ΕΥΔΟΞΟ.

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία / διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Μαρίνα Πολυχρονίδου (2310891831, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Μοιραστείτε το
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: