ΠΩΣ ΝΑ...

Ερευνητικές εργασίες - Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Στην κοινότητα Ερευνητικές Εργασίες που συμπεριλαμβάνεται στο Ιδρυματικό Αποθετήριο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας οργανώνονται όλες οι εργασίες που εκπονούν οι φοιτητές όλων των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Πανεπιστημίου. Περιλαμβάνει τις εξής υποκοινότητες:

  • Μεταδιδακτορικές Έρευνες
  • Διδακτορικές διατριβές
  • Διπλωματικές εργασίες
  • Πτυχιακές εργασίες

 

Οδηγίες Υποβολής Διδακτορικών Διατριβών και Μεταπτυχιακών Διπλωματικών Εργασιών
Για να υποβάλλετε τη Διδακτορική Διατριβή σας, ή τη Διπλωματική εργασία σας στην ΨΗΦΙΔΑ, δείτε τις σχετικές οδηγίες υποβολής στα παρακάτω σημεία:

    * Οδηγίες Υποβολής Διπλωματικής Εργασίας
    * Οδηγίες και έντυπα υποβολής Διδακτορικής Διατριβής

Για περισσότερες πληροφορίες  παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα. Μπαλτά Κυριακή

ΣΥΜΒΟΥΛΗ!
Για κάθε τεκμήριο/αρχείο που διατίθεται μέσω του Ιδρυματικού Αποθετηρίου, είναι δυνατόν να ισχύουν διαφορετικές πολιτικές πρόσβασης ανάλογα με την κατηγορία του υλικού και τα δικαιώματα κάθε χρήστη.  Οι χρήστες θα πρέπει να συμβουλεύονται το πεδίο «Δικαιώματα» της κάθε εγγραφής. Ακόμη και αν πρόκειται για αρχεία ανοιχτής πρόσβασης, αυτά επιτρέπουν στους χρήστες του Διαδικτύου την αποθήκευση σε ηλεκτρονικά μέσα, αντιγραφή και εκτύπωση των αρχείων αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς, ερευνητικούς και ιδιωτικούς, αλλά ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

Επικοινωνία
Για οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε σχετικά με την πρόσβασή σας στην ΨΗΦΙΔΑ, μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικά το ερώτημά σας και να επικοινωνήσετε με τη Βιβλιοθήκη στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Μοιραστείτε το