ΠΩΣ ΝΑ...

Υπηρεσία ΕΥΔΟΞΟΣ

Πληροφορίες για την Υπηρεσία ΕΥΔΟΞΟΣ της Βιβλιοθήκης.

Ο μακροχρόνιος δανεισμός αφορά τους φοιτητές του Πανεπιστημίου μας που δε δικαιούνται πλέον να προμηθεύονται μέσω ΕΥΔΟΞΟΥ δωρεάν συγγράμματα (παλαιοί φοιτητές / φοιτητές σε 2ο πτυχίο). Οι φοιτητές δύνανται να δανείζονται μέχρι δύο (2) από τα διατιθέμενα στη Βιβλιοθήκη συγγράμματα, για χρονικό διάστημα τριάντα (28) ημερών, με δυνατότητα ανανέωσης του δανεισμού για μια φορά.
 
Οι φοιτητές της παραπάνω κατηγορίας καλούνται να επιλέξουν μέχρι δύο (2) βιβλία ανά εξάμηνο από τα συγγράμματα  που έχουν ήδη δηλώσει ότι θα τα παρακολουθήσουν και θα δώσουν εξετάσεις στο τέλος του εξαμήνου και να τα δηλώσουν στην ανάλογη αίτηση μακροχρόνιου δανεισμού.
 
Εκδίδεται μια κάρτα από το γραφείο του ΕΥΔΟΞΟΥ, με την οποία οι φοιτητές μπορούν να δανείζονται μόνο τα παραπάνω συγγράμματα. Για τον πρώτο δανεισμό και την ανανέωση των συγγραμμάτων που δανείζονται με την κάρτα, απαιτείται η συνεννόηση με την υπεύθυνη του ΕΥΔΟΞΟΥ, ενώ η επιστροφή τους μπορεί να γίνει όπως το υπόλοιπο υλικό της Βιβλιοθήκης (επιστροφή στο τμήμα Δανεισμού της Βιβλιοθήκης ή στο κουτί των επιστροφών).

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία / διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Μαρία Καρατζά (2310891828, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Η Bιβλιοθήκη διανέμει σε φοιτητές του Πανεπιστημίου μας συγγράμματα τα οποία προήλθαν από λανθασμένες παραδόσεις σε φοιτητές του Πανεπιστημίου μας τα προηγούμενα εξάμηνα. Εάν υπάρχει σε διαθεσιμότητα από τη Βιβλιοθήκη ο συγκεκριμένος τίτλος που έχει δηλώσει ο φοιτητής, ο φοιτητής προσέρχεται στο γραφείο του ΕΥΔΟΞΟΥ (καθημερινά εκτός Τετάρτης 8.00-14.00) έχοντας μαζί του το pin που του δόθηκε από τον ΕΥΔΟΞΟ, καθώς και την αστυνομική του ή την ακαδημαϊκή του ταυτότητα. Ο φοιτητής παίρνει το σύγγραμμα που έχει δηλώσει και υπογράφει για την παράδοση που του έγινε. Εάν η παράδοση γίνει σε κάποιον άλλο (εκτός του φοιτητή), τότε θα πρέπει ο αντιπρόσωπος του φοιτητή να έχει μαζί του το pin του φοιτητή και την αστυνομική ταυτότητα του ιδίου (αντιπροσώπου).
 
 
Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία / διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Ελισσάβετ Τσανακταίδου (2310891831, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Η Βιβλιοθήκη σ’ όλη τη διάρκεια του έτους δέχεται τις επιστροφές βιβλίων που παραδόθηκαν εσφαλμένα μέσω του ΕΥΔΟΞΟΥ σε φοιτητές του Πανεπιστημίου μας. Για την επιστροφή των βιβλίων θα πρέπει να έχει γίνει η εκκαθάριση του εξαμήνου από τον ΕΥΔΟΞΟ και να βεβαιωθεί εκκρεμότητα στο φοιτητή (να υπάρχει σχετικό μήνυμα στον λογαριασμό του φοιτητή στην εφαρμογή του ΕΥΔΟΞΟΥ).

Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή των οφειλόμενων συγγραμμάτων, ο φοιτητής θα πρέπει να προσέλθει στο γραφείο του ΕΥΔΟΞΟΥ (καθημερινά εκτός Τετάρτης 8.00-14.00) έχοντας μαζί του τα βιβλία που οφείλει, καθώς και τον αριθμό του μητρώου του. Η επιστροφή γίνεται άμεσα από το αρμόδιο προσωπικό της Βιβλιοθήκης και ο φοιτητής μπορεί στη συνέχεια να κάνει νέα δήλωση (εφόσον το επιθυμεί). Σε περίπτωση που ο φοιτητής δεν μπορεί να επιστρέψει τα οφειλόμενα συγγράμματα στο παραπάνω ωράριο, μπορεί να παραδώσει τα συγγράμματα οποιαδήποτε άλλη στιγμή λειτουργίας της Βιβλιοθήκης, σε οποιοδήποτε άτομο του προσωπικού της Βιβλιοθήκης, αφήνοντας το όνομα, τον αριθμό μητρώου του και το τηλέφωνο του. Μόλις ο αρμόδιος υπάλληλος του ΕΥΔΟΞΟΥ τα παραλάβει, θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το φοιτητή ώστε να του επιβεβαιώσει την επιστροφή στον ΕΥΔΟΞΟ.

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία / διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Μαρίνα Πολυχρονίδου (2310891831, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).