Ανακοίνωση για λειτουργία Βιβλιοθήκης 15-16/03/23

Αγαπητά μέλη της Βιβλιοθήκης,

έπειτα από απόφαση συνέλευσης φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας από την Τετάρτη 15/3 έως την Πέμπτη 16/3 το Πανεπιστήμιο θα είναι υπό κατάληψη.
Ως εκ τούτου:

  • Η Βιβλιοθήκη θα παραμείνει κλειστή
  • Αναβάλλονται τα προγραμματισμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια LIB2: Έρευνα στις βιβλιογραφικές πηγές στις 15/3/23 και LIB3: Πρότυπα και εργαλεία συγγραφής επιστημονικής εργασίας στις 16/03/23

 

Ακολουθεί όλη η Ανακοίνωση της Πρυτανείας:

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής μας Κοινότητας,

Ενημερωθήκαμε προ ολίγου σχετικά με απόφαση συνέλευσης φοιτητών του ΠαΜακ για κατάληψη του Πανεπιστημίου αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη 15-16/3/2023.

Παρά το γεγονός ότι μοιραζόμαστε την ίδια οδύνη για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και αφουγκραζόμαστε την αγωνία για τα θέματα της Ανώτατης Εκπαίδευσης και της χώρας ευρύτερα, θεωρούμε ότι μόνο ένα ανοιχτό και σε πλήρη λειτουργία Πανεπιστήμιο είναι σε θέση να συζητά και να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που απασχολούν τόσο αυτό όσο και την Ελληνική κοινωνία.

Χρειάζεται να γίνει απ’ όλους κατανοητό ότι η διακοπή της ακαδημαϊκής και διοικητικής λειτουργίας του Πανεπιστημίου δυσχεραίνει την ώσμωση και επικοινωνία μεταξύ των μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας και ταυτόχρονα συσσωρεύει περισσότερα προβλήματα από όσα επιδιώκει να λύσει.

Από την Πρυτανεία

Μοιραστείτε το
Κατηγορία
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: