Έναρξη νέου κύκλου online εκπαιδευτικών σεμιναρίων Βιβλιοθήκης

Αγαπητά μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας,

Ξεκινά ο νέος κύκλος των online εκπαιδευτικών σεμιναρίων Πληροφοριακής Παιδείας που διοργανώνει η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με το Κέντρο Υπολογιστών και Δικτύων (ΚΥΔ), το Γραφείο Διασύνδεσης, την Επιτροπή Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας (Ε.Η.Δ.Ε.) του Πανεπιστημίου, τον καθηγητή Γιάννη Μαραγκό του τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών & Ανατολικών Σπουδών και τον Αναπλ. Καθηγητή Dr.  Άγγελο Σιφαλέρα του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής.

Τα σεμινάρια αυτά είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνονται σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της Βιβλιοθήκης (δες πώς να γίνεις μέλος αν είσαι μέλος του Πανεπιστημίου ή αν είσαι εξωτερικός χρήστης), με σκοπό να αποκτήσουν τις κατάλληλες δεξιότητες ώστε να εντοπίζουν, συλλέγουν, αξιολογούν, οργανώνουν, διαχειρίζονται και παρουσιάζουν τις πληροφορίες που επιθυμούν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους αλλά και στο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το νέο βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube και Δηλώστε Συμμετοχή!

 

Για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές μόνο

Η παρακολούθηση τουλάχιστον τεσσάρων (4) online εκπαιδευτικών σεμιναρίων "Πληροφοριακή Παιδεία" και η επιτυχής συμπλήρωση των ασκήσεων κατανόησής τους, μέσω της πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης Τηλεμάθεια, θα αναφέρεται στο Παράρτημα Διπλώματος (Diploma Supplement) ως δεξιότητα που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

 

Μοιραστείτε το
Κατηγορία
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: