Έναρξη νέου κύκλου online εκπαιδευτικών σεμιναρίων Βιβλιοθήκης

Αγαπητά μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας,

Ξεκινά ο νέος εαρινός κύκλος των online εκπαιδευτικών σεμιναρίων Πληροφοριακής Παιδείας που διοργανώνει η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σε συνεργασία με τον Αναπλ. Καθηγητή Dr.  Άγγελο Σιφαλέρα του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, την Επίκουρη Καθηγήτρια Dr. Ελένη Κουστριάβα του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, και την Επιτροπή Ηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας (Ε.Η.Δ.Ε.) του Πανεπιστημίου (νέο σεμινάριο). Τα σεμινάρια αυτά είναι ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνονται σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της Βιβλιοθήκης με σκοπό να αποκτήσουν τις κατάλληλες δεξιότητες ώστε να εντοπίζουν, συλλέγουν, αξιολογούν, οργανώνουν, διαχειρίζονται και παρουσιάζουν τις πληροφορίες που επιθυμούν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους αλλά και στο μέλλον.

Σας ενημερώνουμε ότι οι εισηγήσεις του σεμιναρίου της Ε.Η.Δ.Ε. θα βιντεοσκοπηθούν και θα αναρτηθούν ως ενημερωτικό υλικό στην ιστοσελίδα της Επιτροπής.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το νέο βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube και Δηλώστε Συμμετοχή!

 

Για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές μόνο

Η παρακολούθηση τουλάχιστον τεσσάρων (4) online εκπαιδευτικών σεμιναρίων "Πληροφοριακή Παιδεία" και η επιτυχής συμπλήρωση των ασκήσεων κατανόησης τους, μέσω της πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης Τηλεμάθεια, θα αναφέρεται στο Παράρτημα Διπλώματος (Diploma Supplement) ως δεξιότητα που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Μοιραστείτε το
Κατηγορία
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: