Ενημέρωση για ΕΥΔΟΞΟ

Σας ενημερώνουμε πως λόγω της αναστολής λειτουργίας της ΒΚΠ, η διαδικασία επιστροφής συγγραμμάτων μέσω ΕΥΔΟΞΟΥ διαμορφώνεται ως εξής:
 
  • σε περίπτωση που οφείλετε να επιστρέψετε ένα (1) βιβλίο, ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ στη βιβλιοθήκη προς το παρόν και προχωράτε κανονικά στη δήλωση συγγραμμάτων. Η επιστροφή του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί μόλις ανοίξει η Βιβλιοθήκη.
  • σε περίπτωση που οφείλετε να επιστρέψετε περισσότερα βιβλία και η εφαρμογή δεν σας επιτρέπει να κάνετε δήλωση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τη Βιβλιοθήκη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και οι υπεύθυνοι του τμήματος θα σας καθοδηγήσουν καταλλήλως.
 
Για οποιαδήποτε περαιτέρω ερώτηση ή/και διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Μοιραστείτε το
Κατηγορία
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: