Άνοιξη στη Βιβλιοθήκη: Λουλούδια του Σέιχ-Σου

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της λειτουργίας της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ως τόπου συνάντησης και προώθησης του πολιτισμού, η Βιβλιοθήκη ξεκίνησε μία σειρά εκδηλώσεων υπό τον γενικό τίτλο Live@Library.

Συγκεκριμένα, για όλο τον Απρίλιο και Μάιο τη Βιβλιοθήκη θα την κοσμούν φωτογραφίες του Θωμά Γιαννάκη που απεικονίζουν την ομορφιά των λουλουδιών του Σέιχ Σου.

Ο Θωμάς Γιαννάκης, καθηγητής μαθηματικών, θεωρεί τη φύση αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Με την ψηφιακή φωτογραφία ανακάλυψε ένα νέο τρόπο να αναγνωρίσει, να καταγράψει και να τοποθετήσει γεωγραφικά όλες τις ομορφιές που συναντούσε στις διαδρομές του.

Μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες των Λουλουδιών του Σέιχ-Σου, οι οποίες είναι τοποθετημένες σε όλους τους χώρους αναγνωστηρίων Α και Β, στις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τις παράλληλες εκδηλώσεις Live@Library.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Θωμά Γιαννάκη για την άψογη συνεργασία, καθώς και το "Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας" και τα "Φροντιστήρια Συν(+)Εργασία" για την ευγενική υποστήριξή τους.

Σας περιμένουμε όλους.

Μοιραστείτε το
Κατηγορία
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: