Πρόσβαση στη νομική βάση WESTLAW UK ACADEMIC

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΣΕΑΒ έχει υπογράψει ετήσια σύμβαση (https://www.heal-link.gr/συνεργατικά-σχήματα/) για την πρόσβαση όλων των Πανεπιστημίων στη νομική βάση *Westlaw UK Academic (προγενέστερα γνωστή ως «Westlaw International»).
Ο έλεγχος της πρόσβασης θα γίνεται με αναγνώριση IP διευθύνσεων των Πανεπιστημίων μέχρι τις 31/07/2024 (απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε συνδεθεί πρώτα στο Πανεπιστημιακό δίκτυο ακολουθώντας τις οδηγίες απομακρυσμένης σύνδεσης) και μέσω Ιδρυματικού λογαριασμού (SSO) από 01/08/2024.
Για τεχνικά ζητήματα μπορείτε να απευθύνεστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 2310998210.


* WESTLAW UK ACADEMIC
Η Westlaw είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή διαδικτυακών νομικών πληροφοριών και περιλαμβάνει δύο βάσεις δεδομένων:

    Η Westlaw Edge UK που επικεντρώνεται στο νομικό υλικό του Ηνωμένου Βασιλείου και της ΕΕ, από τη νομολογία και τη νομοθεσία έως τα περιοδικά και μια επιλογή σχολίων επαγγελματιών. Αυτό το επίπεδο περιλαμβάνει τις πιο προηγμένες λειτουργίες που έχουν δημιουργηθεί για να κάνουν την υπηρεσία εύκολη στη χρήση, ενώ υποστηρίζει ακόμη και τις πιο εις βάθος ερευνητικές εργασίες.

    Η Westlaw International (Academic), μια τεράστια παγκόσμια νομική ερευνητική βιβλιοθήκη βασισμένη σε μερικές από τις καλύτερες νομικές, ειδήσεογραφικες και επιχειρηματικές πληροφορίες στον κόσμο. Παρέχοντας 28.000 βάσεις δεδομένων νομολογίας, νομοθεσίας, νομικών αναθεωρήσεων, συνθηκών και καταλόγων που προέρχονται από επιχειρήσεις της Thomson Reuters, συμπεριλαμβανομένων των Sweet & Maxwell, Ellis Publications και Carswell.

Πιο συγκεκριμένα περιέχει:
Annotations
Archbold Criminal Pleading Evidence and Practice
Bullen & Leake & Jacobs Precedents of Pleadings
C.I.P.A. Guide to the Patents Acts
Copinger and Skone James on Copyright
Crime
Current Sentencing Practice
EU Database
European Lawyer
Index of Legal Terms
Kerlys Law of Trade Marks and Trade Names
Palmers Company Law
Redfern & Hunter on International Arbitration
Renton and Brown Criminal Procedure, Renton and Brown Criminal Procedure Legislation
Scots Law
Terrell on the Law of Patents
The White Book
Totty & Moss: Insolvency
UK Case Analysis, UK Cases, UK Cases ICLR & SCLR PDFs, UK Current Awareness, UK Historic Legislation, UK Legislation, UK Legislation Analysis, UK Legislation PDFs, UK/EU Journals and Journal Indices
Westlaw International
Woodfall: Landlord and Tenant

Μοιραστείτε το
Κατηγορία
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: