ΠΩΣ ΝΑ...

Διανομές Βιβλίων

Η Bιβλιοθήκη διανέμει σε φοιτητές του Πανεπιστημίου μας συγγράμματα τα οποία προήλθαν από λανθασμένες παραδόσεις σε φοιτητές του Πανεπιστημίου μας τα προηγούμενα εξάμηνα. Εάν υπάρχει σε διαθεσιμότητα από τη Βιβλιοθήκη ο συγκεκριμένος τίτλος που έχει δηλώσει ο φοιτητής, ο φοιτητής προσέρχεται στο γραφείο του ΕΥΔΟΞΟΥ (καθημερινά εκτός Τετάρτης 8.00-14.00) έχοντας μαζί του το pin που του δόθηκε από τον ΕΥΔΟΞΟ, καθώς και την αστυνομική του ή την ακαδημαϊκή του ταυτότητα. Ο φοιτητής παίρνει το σύγγραμμα που έχει δηλώσει και υπογράφει για την παράδοση που του έγινε. Εάν η παράδοση γίνει σε κάποιον άλλο (εκτός του φοιτητή), τότε θα πρέπει ο αντιπρόσωπος του φοιτητή να έχει μαζί του το pin του φοιτητή και την αστυνομική ταυτότητα του ιδίου (αντιπροσώπου).
 
ΠΡΟΣΟΧΗ!  Λίγο πριν την προσέλευση των φοιτητών για την παραλαβή των συγγραμμάτων, να ελέγχεται η διαθεσιμότητα των συγγραμμάτων μιας και τα συγγράμματα που συνήθως αναδιανέμει η Βιβλιοθήκη είναι λίγα σε ποσότητα και εάν περάσει κάποιο χρονικό διάστημα από τον παραπάνω έλεγχο, οι πιθανότητες για διαθεσιμότητα του συγγράμματος είναι πολύ μικρές. Όταν η διαθεσιμότητα των συγγραμμάτων της Βιβλιοθήκης γίνεται μηδενική, τότε εμφανίζεται κανονικά ο διανομέας του εκάστου συγγράμματος.
 
Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία / διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα Μαρίνα Πολυχρονίδου (2310891831, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Μοιραστείτε το
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: